## Pend Oreille County Voluntary Stewardship Program August 12<sup>th</sup>, 2021 Special Hybrid Workshop Agenda 9 AM to 2 PM



The meeting will be held:

## In-person at the Camas Center for Community Wellness

1821 LeClerc Rd. N., Cusick, WA 99119

## Or virtually via GoToMeeting

(please send a request if you're attending virtually)

Time	Agenda Item	Agenda Item Description	Time
9:00 AM	Welcome / Introductions /Review Agenda		30 Minutes
9:30 AM	VSP Introduction – Program Purpose	Brief overview of VSP, objectives, and workgroup roles/responsibilities	10 Minutes
9:40 AM	POC VSP 2019-2021 – A biennium in review	Review previous biennium accomplishments, setbacks, and notes moving forward	30 Minutes
10:10 AM	Break		10 Minutes
10:20 AM	VSP in Stevens County	Adam Cares, VSP Coordinator for Stevens County, will give us an update on VSP Implementation in his county	20 Min
10:40 AM	Pend Oreille County VSP Work Group – moving forward	Appoint new work group members, Review drafted charter and ground rules for POC VSP work group.  Approve 2-year report and FY2022-2023 budget.  Discuss future priorities.	45 Minutes
11:25 AM	Approve Previous Meeting Minutes	Minutes from April 1 <sup>st</sup> and June 15 <sup>th</sup> , 2021	5 Minutes
11:30 AM	VSP Updates: Washington State Conservation Commission (WSCC)	Levi Keesecker, Natural Resource Scientist for WSCC, will give an update on the 5 year reporting period, VSP implementation and monitoring, and a discussion on the status of other counties	30 Minutes
12:00 PM	Lunch	Indian Tacos provided by the Kalispel Tribe of Indians	30-45 Minutes
1:00 PM	Field Trip to Kevin Bush's property	Observe a completed VSP cost share project in person. Hear from the landowner about the project from start to finish	60 minutes
2 PM	Adjourn		